Pentru dumneavoastra, in calitate de beneficiari, suntem in primul rand suma proiectelor realizate.
 
Suntem o firma mica, insa putem sa realizam proiecte mari (pe toata durata de viata a proiectului – planificare, dezvoltare, mentenanta, intretinere, imbunatatire).
 
Diferenta fata de o companie colos este ca nu putem lucra la zeci sau sute de proiecte de-odata. Si de asta ne pasa. Atat de clienti – pentru ca pierderea unui client poate fi o lovitura semnificativa, cat si de proiecte – pentru ca dupa ele suntem judecati. Tocmai pentru ca suntem o firma mica si calitatea proiectelor noastre ne aduce clientii, nu publicitatea sau relatiile.
 
Suntem curajosi si incercam lucruri noi. Proiecte for fun. Chiar daca ele nu ne aduc bani pe termen scurt. Pentru ca experienta acumulata ne face sa fim mai buni.
 
Imba Design este o companie profesionista de web design cu sediul in Bucuresti, cu clienti, in Romania si nu numai. Noi oferim intreaga gama de web design, eCommerce, CMS, CRM si solutii de Media.
Imba Design a fost fondata in 2007 de catre M. Dumitrescu. A prins viata si inca este o agentie de web design. In timp ce alte companii s-au diversificat si cele mai multe ori expirat, Imba Design este inca aici, face ceea ce face cel mai bine: Asigurarea clientilor cu design-uri bine concepute, la un pret corect, site-uri personalizate, website-uri functionale.
 
Fiind relativ o mica companie de web design, suntem contactabili, abordabili si cel mai important muncim din greu pentru a crea cea mai buna solutie site-ului care ofera randamentul real. Noi nu suntem doar o companie de website design , noi suntem oameni care inteleg afacerile virtuale si de a lucra din greu la intelegerea cerintelor dumneavoastra pentru a crea solutii eficiente pentru aproape orice buget.
 
Site-ul poarta reputatia dvs. si interactioneaza cu clientii dvs. 24 de ore pe zi, asa ca nu il lasati sa va distruga brendul si imaginea dvs.
 
Imba Design va poate oferi un site care este atat vizual interesant si se ocupa cu cerintele afacerii dvs., fara a lasa pe nimeni în jos. Lumea se misca atât de repede, exista întotdeauna noi tehnologii emergente si este treaba noastra de a le valorifica si a face munca pentru tine. Ne ajutam clientii nostri spre noi orizonturi si noi piete, pentru a asigura noi clienti on-line si de a avea o imagine profesionala acolo unde conteaza – in fata unui public din intreaga lume.
 
Aruncati o privire la unii dintre clienti web, mari si mici, care au incredere in noi cu dezvoltarea site-ului lor si strategia de internet. Imba Design continua sa livreze impresionant, de inalta calitate site-uri web / media de la noi solutii de aplicatii video si audio, la solutii CRM, integrarea bazei de date si eCommerce, la preturi competitive. Noi oferim solutii end-to-end digital web marketing pentru pietele cu crestere in viitor.
 
Recrutare:
 
E simplu. Daca vedeti un anunt pe site-urile de joburi sau aici, aplicati cu incredere. Daca vi se potriveste si v-ar placea sa faceti acel job si daca ne impartasiti valorile.