Site-uri – Administrare Continut
 
Noi proiectam, dezvoltam si infiintam site-ul dvs. Am avea mai mare grija in a face sigur ca atat proiectarea, cat si munca de dezvoltare sunt realizate la cele mai bune standarde, folosind instrumentele Web 2.0, creativitatea, dorinta de perfectiune si cunostintele noastre:
• Site-uri statice HTML (daca nu aveti nevoie de informatii prea multe pentru a fi afisate)
• Site-uri cu Content Management (aveti control deplin asupra continutului)
• Microsite – Una, doua pagini de start (cel mai bun pentru a incepe o afacere mica, pentru publicitate)

Magazine Virtuale
 
Noi creem si dezvoltam magazine online, unde aveti control deplin asupra stocurilor si a comenzilor dvs. Aveti posibilitatea sa adaugati si sa stergeti elemente, sa editati, creati si sa îndepliniti ordinele din panoul de administrare. Puteti avea magazine in diferite limbi, cu mai multe monede; mai multe imagini pe produs; checkout de o pagina, cupoane flexibile; produse downloadabile si digitale si mult mai mult.

Blog Design
 
Blog-ul dvs reflecta cine sunteti: gandurile, cuvintele si intamplarile de zi cu zi. Ar trebui sa fie, de asemenea reprezentarea vizuala, captivand cititorii dvs cu o identitate puternica care sa te faca sa iesi in evidenta fata de alti oameni. Noi modificam blog-ul dvs pe orice platforma de blog, WordPress, Blogspot sau Textpattern, adaugand elementele de care aveti nevoie pentru blog.

Search Engine Optimization
 
In cazut in care nimeni nu poate gasi site-ul dvs pe Google, cum poti fi cunoscut lumii? Acesta este in cazut care SEO sau Search Engine Optimization intra in joc, ne ajuta sa ajungem la o gama mai larga de clienti potentiali si sa avansam la pagini de top cu Google. Importante sunt cuvintele cheie de analiza, valid CSS si HTML, construirea link-urilor in sine, precum campanii Google Adword.

Campanii E-mail
 
Campanile de e-mail sunt una dintre cele mai ieftine modalitati de a oferii informatii clientilor dumneavoastra. Noi va ajutam sa construiti campanii, va recomandam soft-urile potrivite campaniei dumneavoastra pentru a abtine rezultate mai bune cu clientii. Va trebuii sa gasiti o cale catre piata pentru compania dvs pentru a fi vazuta si gasita pe Google, aceasta este o cale activa, directa pentru a fi cunoscuta printre prieteni, afaceri locale si multe altele.

Planificare Continut
 
Un site bun are un continut bine planificat, in cazul in care cuvintele cheie sunt optimizate pentru motoarele de cautare, in cazul in care link-urile sunt logice si bine plasate, in cazul in care textul nu este prea lung si nu prea scurt. Noi va ajutam sa scrieti continutul si planul dvs de navigare. Aminti-va ca cei mai multi oameni citest foarte putin text pe ecran, pentru a muta foarte repede. Ai nevoie de a capta atentia lor intr-un interval scurt de timp. Noi va ajutam sa obtineti toate acestea.

Logo – Carti Identitate
 
Unul dintre primii pasi catre identitatea companiei dvs este logo-ul. Vom lucra cu tine pentru a defini ceea ce doresti sa oferi clientilor si ce ar trebui sa transmita logo-ul. Suntem foarte atenti la fiecare detaliu si mereu dorinta de a crea o reprezentare memorabila, eficace, eficienta si vizuala reprezentand cine esti si ceea ce oferi.

Brosuri, Pliante – Postere
 
Dupa ce logo-ul dvs este realizat, acesta trebuie sa fie vizibil la tot pasul, foi cu antetul dvs, Carti de vizita, Brosuri, Postere, tot ce este tiparit. Fiecare material online sau imprimat care reprezinta compania dvs are nevoie pentru a transporta identitatea chiar daca aceasta este cu un design simplu sau complex. Noi va oferim un serviciu care are grija de tot ceea ce tine de brand-ul dumneavoastra.

Culori – Conceptii
 
Cand realizam brand-ul pentru compania dumneavoastra, de asemenea, trebuie sa va decideti asupra culorilor care va reprezinta. In acest fel chiar si o paleta de culori devine brand-ul dumneavoastra care va fi recunoscut de catre clientii actuali si potentiali. Culorile care armonizeaza si sunt placute va transmit un mesaj de echilibru si fiabilitate.

Fotografii (Portret, Nunta, Produs)
 
Ne place sa selectam fotografii! Daca aveti nevoie de portrete de familie sau fotografii de nunta ne puteti cere noua sa le realizam. Le puteti vizualiza intr-un mic Studio, in cazul in care puteti veni.

Retusari Fotografii
 
Daca aveti fotografii vechi sau doar fotografii regulate care trebuie sa fie retusate, luati legatura cu noi! Putem curata fotografii vechi, sa le retusam pe cele curente sau alegem impreuna mai multe fotografii la alegerea ta!

Coperti Carti – Continut
 
Noi realizam coperti de carti si continut. Avand o placere de a “imbraca” cartea dvs, este de maxima importanta daca doriti sa se vanda mai bine. Desi ni se spune “Nu judeca cartea dupa coperta” adevarul este ca cei mai multi oameni asta fac. Prin urmare daca doriti cartea avand o coperta bine realizata noi va putem ajuta!

Coperti DVD – CD
 
Daca aveti nevoie de coperti pentru DVD-uri sau CD-uri si continut proiectat, atunci puteti veni la noi! Vom coordona continutul dumneavoastra alegand cele mai bune imagini, culori, fonturi si stiluri de a transmite ceea ce DVD/CD-ul dumneavoastra contine.